yoghurt-frappuccino

Starbucks Red Berry & Banana Yoghurt Frappuccino

Starbucks heeft onlangs 2 nieuwe frappuccino’s op de markt gebracht. Deze yoghurt frappuccino’s zijn zoals de naam al zegt op basis van yoghurt. In Spanje proefde ik al de banana yoghurt frappuccino en onlangs moest de red berry versie er ook aan geloven. Ik was in Amsterdam, het was warm en ik had zin in iets fris. En dan is zo’n yoghurt frappu wel heel lekker.

yoghurt frappuccino 1

Ik doe altijd mijn best om goede recepten te ontfutselen. Bij Starbucks doen ze daar nogal moeilijk over. Maar gelukkig kan ik zelf ook wel wat. Al eerder maakte ik de coffee frappuccino en nu was de banana & red berry yoghurt frappuccino aan de beurt. Eigenlijk is het gewoon een smoothie met veel ijs. Ik heb een iets gezondere versie gemaakt. Heb je zin om uit te pakken, gebruik dan gecondenseerde melk in plaats van honing. Stiekem is dat het lekkerste.

Ik maakte deze frappu’s in mijn Magimix Blender. Daar kunnen jullie aanstaande donderdag de review over lezen. Ik kan je alvast verklappen dat het echt een topapparaat is. Binnen een handomdraai maalt hij ijsklontjes fijn. Ideaal dus als je net zo dol bent als ik op de frappuccino’s van Starbucks.

Starbucks Banana Yoghurt Frappuccino
starbucks yoghurt frappuccino

Blend 1 banaan met 100 ml volle yoghurt, een scheutje honing of gecondenseerde melk en een flinke hand ijsklontjes tot een gladde massa. Drink hem meteen op.

Starbucks Red Berry Yoghurt Frappuccino
starbucks yoghurt frappuccino
Blend 1 hand rood fruit (bramen, blauwe bessen, aardbeien) met 100 ml volle yoghurt, een scheutje honing of gecondenseerde melk en een flinke hand ijsklontjes tot een gladde massa. Drink hem meteen op.

starbucks yoghurt frappuccino

O nog even een tip. Gecondenseerde melk koop je in de supermarkt. Het zit in een blikje en vaak staat het bij de koffiemelk. Het is heerlijk zoet en heeft een karamelachtige smaak.

Om het Voedselzandloper proof te maken, moet je de honing weglaten en plantaardige yoghurt gebruiken.

Nieuwsbrief icoon

De nieuwste recepten in je inbox?

We verwelkomen je graag in de Uit Paulines Keuken familie. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week (helemaal gratis!) de allerlekkerste recepten, kooktips & meer van ons in je inbox.

Ja, dat wil ik!

Wat vind jij van dit recept?

0.0 (0 stemmen)
Pauline"

Geschreven door:

Pauline

Pauline (oprichtster van Uit Paulines Keuken) is een groot liefhebber van koken, goede koffie, lokale marktjes bezoeken en het verzamelen van kookboeken. Haar passie voor eten vormt de rode draad in haar leven. Ze begint haar dag graag met een lekker ontbijt én een kop koffie, en ze kan de hele dag nadenken over wat er 's avonds op het menu staat.
More About Us

Dit recept bewaren?

Klik op ‘bewaar’ en sla het recept op in je lijst met favorieten.

Tags

Drankjes

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in