Morning Glory Fizz

Een recept van Manuel Wouters, zoals gezien in The Art of Making Cocktails

Laat je smaakpupillen de vrije loop tijdens het meerdaagse culinaire foodfestival 'Antwerpen Proeft'

Laat je smaakpupillen de vrije loop tijdens het meerdaagse culinaire foodfestival 'Antwerpen Proeft'

Ingrediënten

Even geduld...
4.5 cl Blended Scotch Whisky
1 cl absint
1 cl vers limoensap
1.5 cl vers citroensap
1 tl poedersuiker
1 eiwit
soda
crushed ijs / ijsblokjes

bereiden:

Koel het cocktailglas voor met crushed ijs. Meng alle ingrediënten, behalve de soda, in het mixglas van de shaker. Sluit af en shake krachtig met het veertje van de shaker. Vul op met ijs, sluit af en shake opnieuw. Strain de cocktail in het glas en top af met soda.

 

(voor meer recepten van Manuel  Wouters klik hier)

 

Inspiratie & blog