Daisy de Santiago

Een recept van Manuel Wouters

Laat je smaakpupillen de vrije loop tijdens het meerdaagse culinaire foodfestival 'Antwerpen Proeft'

Laat je smaakpupillen de vrije loop tijdens het meerdaagse culinaire foodfestival 'Antwerpen Proeft'

Ingrediënten

Even geduld...
3 cl limoensap
2 cl suikerwater
5 cl Bacardi Superior
2 cocktaillepels gele Chartreuse
extra: bostonshaker / strainer / ijsblokjes / gemalen ijs / wijnglas

bereiden:

Vul het wijnglas met gemalen ijs. Giet het limoensap, het suikerwater en de rum in het mixglas. Vul op met ijsblokjes, sluit de shaker en shake krachtig. Verwijder het gesmolten ijswater uit het wijnglas, maar laat het ijs erin. Strain de cocktail in het glas.

werk af:

Werk af met Chartreuse en garneer met bosvruchten en een takje munt.

Inspiratie & blog