Diepvrieskoekjes met frambozen

Een recept van Steffi Vertriest, zoals gezien in De Gezonde Goesting

Bak erop los met Sarahs heerlijke recepten en zoete tips & tricks in Sarah's Sweet Table!

Bak erop los met Sarahs heerlijke recepten en zoete tips & tricks in Sarah's Sweet Table!

Ingrediënten

koekje koekjes Even geduld...
150 gr cashewnoten
45 gr cacaoboter
4 el ahornsiroop
1 handjevol bevroren frambozen

Bereiden: 

Doe de cashewnoten in de blender en mix ze fijn.

Smelt de cacoaboter in een steelpannetje op het vuur.

Meng alle ingrediënten voor de koekjes in een grote schaal onder mekaar. Neem nu een met bakpapier beklede bakplaat, vorm met twee lepels de koekjes en leg ze op de plaat.

Plaats de koekjes minimum een uurtje in de diepvries alvorens ze te serveren. 

Extra info: deze koekjes zijn vegan/plantaardig

Inspiratie & blog