Frisse aardappelsalade met komkommer en Griekse yoghurt

Een recept van Johan Segers, zoals gezien in Passe-vite

Ontdek heerlijke paasrecepten: van paasbrunch tot aan het diner!

Ontdek heerlijke paasrecepten: van paasbrunch tot aan het diner!

Ingrediënten

persoon personen Even geduld...
4 middelgrote vastkokende aardappelen (Charlotte)
0,5 komkommer, geschild
3 el Griekse yoghurt
1 el mayonaise
1 teentje look, fijngesnipperd
1 sjalot, fijngesnipperd
1 klein busseltje bieslook, fijngesnipperd
versgemalen zwarte peper - zout

bereiden:

Was de aardappelen en kook gaar in water met een snuifje zout.

Haal de zaadjes uit de komkommer en snijd in blokjes. Meng de komkommerblokjes in een grote kom met de rest van de ingrediënten. Breng op smaak met peper en zout.

Giet de aardappelen af, pel ze en snijd in blokjes.

werk af:

Meng de aardappelen met het yoghurtsausje en serveer met een stukje vlees of vis of strooi er wat garnaaltjes bovenop.



Inspiratie & blog