Garam masala curry

Laat je smaakpupillen de vrije loop tijdens het meerdaagse culinaire foodfestival 'Antwerpen Proeft'

Laat je smaakpupillen de vrije loop tijdens het meerdaagse culinaire foodfestival 'Antwerpen Proeft'

Ingrediënten

persoon personen Even geduld...
2 el arachideolie
1 ui, fijngesnipperd
120 g garam masala currypasta
500 g kip, in blokjes
400 g tomaten uit blik
200 ml water
voor de afwerking: fijngehakte koriander

bereiden:

Verhit de olie in een pan en fruit de ui glazig. Doe de currypasta erbij en roerbak 3 minuten. Voeg de kipblokjes toe en roerbak tot ze goudbruin zijn. Doe de tomaten en het water erbij en laat 10 minuten sudderen op een zacht vuur.

werk af:

Werk af met fijngehakte koriander en serveer met basmatirijst, naanbrood en mangochutney. 

Inspiratie & blog