Punch

Maak van je paasbrunch een feest met een gigantisch aanbod aan heerlijke recepten!

Maak van je paasbrunch een feest met een gigantisch aanbod aan heerlijke recepten!

Ingrediënten

persoon personen Even geduld...
1 ananas, schoongemaakt
4 limoenen
100 ml suikersiroop
500 ml sinaasappelsap
250 ml ginger ale
300 ml witte rum
enkele takjes verse munt
enkele ijsblokjes

Bereiden:

Snij de ananas in de lengte in kwarten. Verwijder de harde kern. Snij elke kwart in kleine stukjes. 

Voeg samen met het sinaasappelsap, de ginger ale, suikersiroop en rum in een grote glazen kom of kan. 

Rasp de schil van 2 limoenen en pers de vruchten uit. Voeg de rasp, het sap en de munt toe aan de punch. 

Serveren:

Snij 2 limoenen in dunne plakjes en schep samen met de ijsblokjes bij de punch. 

Inspiratie & blog