Pessione

Een recept van Manuel Wouters

Laat je smaakpupillen de vrije loop tijdens het meerdaagse culinaire foodfestival 'Antwerpen Proeft'

Laat je smaakpupillen de vrije loop tijdens het meerdaagse culinaire foodfestival 'Antwerpen Proeft'

Ingrediënten

Even geduld...
1 takje lavendel
1 tl kristalsuiker
6 cl Martini Bianco
2 cl suikersiroop
4 cl versgeperst pompelmoessap
1 takje verse munt
extra: muddler / bostonshaker / strainer / fijn zeefje / ijsblokjes / tumbler

bereiden:

Kneus de lavendel met de suiker in een mixglas. Giet er Martini Bianco, suikersiroop en pompelmoessap bij. Vul op met ijsblokjes, sluit de shaker en shake krachtig.

Vul het tumblerglas met ijsblokjes en strain de cocktail langs het fijne zeefje in het glas.

werk af:

Garneer met een takje verse munt en serveer met een rietje.

Inspiratie & blog