Zeebaars met citroenpuree

Een recept van Peppe Giacomazza

Laat je smaakpupillen de vrije loop tijdens het meerdaagse culinaire foodfestival 'Antwerpen Proeft'

Laat je smaakpupillen de vrije loop tijdens het meerdaagse culinaire foodfestival 'Antwerpen Proeft'

Ingrediënten

hapje hapjes Even geduld...
1 kleine zeebaarsfilet
1 el pistachenoten (grof gehakt)
200 gr luchtige aardappelpuree
1 citroen, de rasp
olijfolie
peper - zout

Bereiden:

Roer de citroenrasp door de aardappelpuree, kruid bij naar smaak en hou warm.

Kruid de zeebaarsfilet met peper en zout en bak hem langs beide kanten kort in een scheutje olijfolie. Snijd in 6 gelijke stukjes.

Verdeel de citroenpuree over amuseschaaltjes, leg er telkens een stukje zeebaars op en werk af met wat gemalen pistachenootjes.

Inspiratie & blog