Mexicaanse flappen

Mexicaanse flappen

Smulweb imageSmulweb

Met dit recept voor Mexicaanse flappen maak je in een handomdraai lekkere flappen. Jumbo's chili con carne mix, gehakt, champignons, groenten, kaas en meer van dat lekkers; in het bladerdeeg vouwen, royaal vullen, bakken en smullen maar!.

25 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

  • 8 Jong Belegen Kaas 30+ Plakken

Bereidingswijze

Zet in 9 stappen deze heerlijke Mexicaanse flappen op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Laat het bladerdeeg ontdooien.
  3. Snijd de champignons in plakjes.
  4. Bereid de chili con carne mix volgens de verpakking en bak het gehakt rul.
  5. Voeg de champignons en roerbakgroenten toe aan het gehaktmengsel.
  6. Giet de bonen en mais af en voeg deze toe aan het gehaktgroentemengsel.
  7. Roer het geheel goed door en laat nog 3 minuten pruttelen.
  8. Leg een flinke lepel bonenmengsel op het bladerdeeg en leg er een plak kaas op. Vouw de vier punten van het bladerdeeg naar elkaar toe.
  9. Bak het geheel in de oven gedurende 25 minuten.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees Bakken Bladerdeeg