Witte chocolade ganache

Witte chocolade ganache

Smulweb imageSmulweb

Witte chocolade ganache is een heerlijk lichtzoete chocoladesaus die voor van alles te gebruiken is. Maak een taart hemels of geef je cupcakes een luxe uitstraling. Hak de chocolade in stukken en los deze op in een pan met warme room. Voeg mascarpone toe en roer door totdat het mengsel stevig en koud is.

10 min bereiden

dessert

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Witte chocolade ganache op tafel.

  1. Hak de chocolade in stukken.
  2. Verwarm de room, maar laat deze niet koken. Haal de pan van het vuur en los de chocolade hierin op.
  3. Laat de crème afkoelen en voeg dan de mascarpone toe. Roer alles goed door totdat het geheel stevig en koud is.
  4. De room is nu klaar om je taart te vullen of je cupcakes te garneren.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken Chocolade Chocolade ganache