Romige wortelsoep met rookworst

Romige wortelsoep met rookworst

Smulweb imageSmulweb

De romige wortelsoep met rookworst en mosterd is simpel en lekker. Perfect voor de koude dagen! Serveer met een stokbrood met kruidenboter en een scheutje slagroom.

25 min bereiden

soep

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Romige wortelsoep met rookworst op tafel.

  1. Verhit de boter in een ruime pan. Fruit de ui en knoflook gedurende 1 minuut in de boter.
  2. Voeg de wortel en aardappel toe en schenk de bouillon erbij. Laat de soep ca. 15 minuten afgedekt zachtjes koken tot de aardappel en wortel gaar zijn.
  3. Meng de mosterd door de soep en pureer het geheel. Voeg zout en peper toe.
  4. Voeg als laatste de in stukjes gesneden rookworst toe.
  5. Schenk de soep in diepe borden en doe in het midden van elk bord een beetje slagroom.
  6. Serveer stokbrood met kruidenboter als bijgerecht. (Note: the sentence "Verwarm intussen de" seems incomplete and there is also no information about what needs to be heated, so I have omitted it from the instructions.)
eet smakelijk

Meer zoals dit

Soep Vlees Rookworst