Biefstuk met kappertjes (tapas)

Biefstuk met kappertjes (tapas)

Smulweb imageSmulweb

Serveer deze Spaanse biefstukblokjes (tapas) met sjalotten en knoflook in een heerlijke wijn- en balsamico-saus. Perfect voor een avondje tapas eten!

10 min bereiden

tussengerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Biefstuk met kappertjes (tapas) op tafel.

  1. Snijd de biefstuk in hapklare blokjes.
  2. Snipper het sjalotje en hak de knoflook fijn.
  3. Verhit de olie in een pan en bak de biefstukblokjes gedurende ongeveer 1 minuut tot ze bruin zijn van buiten.
  4. Haal de biefstuk uit de pan en doe het in een schaaltje.
  5. Bak het sjalotje en knoflook in de pan tot ze glazig zijn. Voeg de wijn en balsamicoazijn toe en laat het geheel een beetje inkoken.
  6. Giet het sausje over de biefstuk en serveer met brood.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees Tapas