Olijven in pittige knoflookmarinade

Olijven in pittige knoflookmarinade

Smulweb imageSmulweb

Olijven in pittige knoflookmarinade, lekker voor op de borrelplank. Laat ze minimaal een week intrekken, tussen de olijven zitten stukjes Spaanse peper. Verdeel knoflooktenen en laurierblad erover en dek af met olijfolie zodat de olijven onder de olie blijven.

10 min bereiden

bijgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Olijven in pittige knoflookmarinade op tafel.

  1. Laat de olijven heel goed uitlekken.
  2. Verdeel de olijven over de potten. Tussen de olijven de knoflooktenen en stukjes Spaanse peper verdelen.
  3. Dek de olijven in de pot af met laurierblad (zorgt ervoor dat de olijven onder de olie blijven).
  4. Giet eerst de lepel balsamico-azijn over de olijven en giet er dan zoveel olijfolie op dat de olijven (en laurierblad) onder de olie staan.
  5. Laat minimaal een week intrekken en smullen maar!
eet smakelijk