Geroosterde kikkerewten met honing

Geroosterde kikkerewten met honing

Smulweb imageSmulweb

Maak deze heerlijke geroosterde kikkererwten met honing als snack of als aperitief. Krokant van buiten en zacht van binnen. Gebruik kaneel en suiker voor de juiste smaak.

45 min bereiden

tussendoortje

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Geroosterde kikkerewten met honing op tafel.

  1. Spoel de kikkererwten onder koud water af en droog ze door ze op een theedoek te leggen en voorzichtig heen en weer te rollen. Verwijder eventueel de losse vliesjes. Laat ze eventueel nog even aan de lucht drogen (1/2 uurtje).
  2. Meng de olie, suiker en kaneel door elkaar en hussel deze mix door de kikkererwten. Verdeel ze evenredig over de bakplaat.
  3. Bak de kikkererwten ongeveer 45 minuten op 200 graden totdat ze droog en knapperig zijn.
  4. Haal de kikkererwten uit de oven en doe ze in een kom. Verdeel de honing over de hete kikkererwten en leg ze terug op je bakplaat (niet in de oven meer) om te drogen.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kruiden