Bereidingswijze
Zet in 9 stappen deze heerlijke Canneloni met italiaanse groentenmix gehakt en boursin op tafel.
- Pel en snipper de ui en de knoflook. Verhit de olie in de wok. Bak het gehakt rul. Voeg de uisnippers en de knoflook toe en bak deze even mee.
- Doe dan de groentemix, oregano, tijm en rozemarijn erbij en bak dit alles omscheppend plm. 5 tot 7 minuten.
- Strooi de bloem over de groente en roer alles goed door. Giet de rode wijn of de melk erover en roer zolang tot je een mooie, iets gebonden, massa krijgt. Roer de roomkaas erdoor en maak op smaak met peper, zout en tabasco.
- Maak de tomatensaus door de olie te verhitten en de knoflook even te laten zweten. Voeg de tomatenblokjes toe. Breng aan de kook en laat even doorkoken. Maak op smaak met peper, zout, oregano en suiker.
- Verwarm de oven voor op 180 graden boven- en onder-warmte.
- Bedek de bodem van de vuurvaste schaal met wat van de tomatensaus.
- Neem een lasagnevel en leg hierop een flinke lepel van de groente-gehaktmassa. Rol het lasagneblad op en leg het in de schaal. Ga zo door tot alles op is. Giet de tomatensaus over de cannelloni.
- Bestrooi met geraspte kaas.
- Zet de schaal 30-35 minuten in de oven tot de pastarolletjes een mooie goudbruine kleur hebben gekregen.