Indiaas gemarineerde lamskoteletten van nigella

Indiaas gemarineerde lamskoteletten van nigella

Smulweb imageSmulweb

Deze heerlijke en makkelijk te maken Indiaas gemarineerde lamskoteletten van nigella. De lamskoteletten worden gemarineerd met kruiden en gezouten, gebakken op matig vuur tot een donkerbruin korstje en vanbinnen sappig roze.

15 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 3 stappen deze heerlijke Indiaas gemarineerde lamskoteletten van nigella op tafel.

  1. Meng de kruiden in een schaal met het zout. Haal de koteletten door dit kruidenmengsel. Zorg dat ze helemaal met een laagje bedekt zijn.
  2. Verhit de olie in een koekenpan en bak de koteletten op matig vuur 2-3 min per kant, afhankelijk van de dikte.
  3. Het korstje moet donkerbruin gebakken zijn, maar vanbinnen moeten ze sappig roze zijn.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees