Kouseband voor surinaamse roti

Kouseband voor surinaamse roti

Smulweb imageSmulweb

Verse kouseband voor heerlijke surinaamse roti. Bak met knoflook, komijnpoeder, suiker en zout in je pan op hoog vuur. Voeg daarna water met bouillonblokje aan de pan toe en laat 30 minuten op laag vuur sudderen.

45 min bereiden

bijgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 500 g Kouseband
  • 1 Madame Jeanette Peper

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Kouseband voor surinaamse roti op tafel.

  1. Los het bouillonblokje op in het water.
  2. Was de kousenband en snijd in stukken.
  3. Verhit olie in een pan en voeg knoflook en komijnpoeder toe. Bak dit een paar seconden.
  4. Voeg de kousenband toe en voeg suiker en zout naar smaak toe. Roer alles goed door.
  5. Voeg het water toe en laat het geheel ongeveer 30 minuten sudderen.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Surinaams Roti