Bereidingswijze
Zet in 11 stappen deze heerlijke Lasagne met zalm op tafel.
- Snijd de vis in blokjes en laat deze in een vergiet uitlekken terwijl men de saus maakt.
- Verwarm de olie en fruit de ui circa 5 minuten zacht.
- Voeg de wortel, bleekselderij, knoflook en dragon toe en fruit nog 3 minuten mee.
- Voeg de tomatenpuree toe en roerbak nog een minuut.
- Voeg dan de saffraan, witte wijn en tomatenblokjes toe en laat op middelhoge stand 10 minuten onafgedekt pruttelen. Breng op smaak met zout en peper.
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
- Maak de bechamelsaus volgens de gebruiksaanwijzing en verdeel een paar lepels over de bodem van de ovenschaal.
- Bedek dit geheel met lasagnevellen.
- Verdeel een derde van de visblokjes hierover en schep er een paar lepels tomatensaus op.
- Maak zo nog twee lagen met vis en saus en eindig met lasagnevellen en bechamelsaus.
- Bestrooi met de basilicumblaadjes en vervolgens met de kaas en bak de lasagne in 30 minuten gaar en bruin.