Lasagne met zalm

Lasagne met zalm

Smulweb imageSmulweb

Heerlijke romige lasagne met zalm. Witte wijnsaus met saffraan en groenten als wortel en bleekselderij. Dit alles overgoten met een dikke laag smeuïge bechamelsaus en bestrooid met kaas. Zet 'm nog even in de oven voor een mooi bruin laagje.

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 11 stappen deze heerlijke Lasagne met zalm op tafel.

  1. Snijd de vis in blokjes en laat deze in een vergiet uitlekken terwijl men de saus maakt.
  2. Verwarm de olie en fruit de ui circa 5 minuten zacht.
  3. Voeg de wortel, bleekselderij, knoflook en dragon toe en fruit nog 3 minuten mee.
  4. Voeg de tomatenpuree toe en roerbak nog een minuut.
  5. Voeg dan de saffraan, witte wijn en tomatenblokjes toe en laat op middelhoge stand 10 minuten onafgedekt pruttelen. Breng op smaak met zout en peper.
  6. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  7. Maak de bechamelsaus volgens de gebruiksaanwijzing en verdeel een paar lepels over de bodem van de ovenschaal.
  8. Bedek dit geheel met lasagnevellen.
  9. Verdeel een derde van de visblokjes hierover en schep er een paar lepels tomatensaus op.
  10. Maak zo nog twee lagen met vis en saus en eindig met lasagnevellen en bechamelsaus.
  11. Bestrooi met de basilicumblaadjes en vervolgens met de kaas en bak de lasagne in 30 minuten gaar en bruin.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Pasta