2 x gerookte kasseler nek met uiensaus

2 x gerookte kasseler nek met uiensaus

Smulweb imageSmulweb

Het ultieme comfort food: gerookte kasseler nek met uiensaus. Honing, sherry, mosterd en zwarte peper. Licht gebonden met bloempapje en sudderen maar. Kruidig en verrukkelijk. Serveer met olijfolie-gestoofd ciabatta brood.

60 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1 el Water

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke 2 x gerookte kasseler nek met uiensaus op tafel.

  1. Verhit 2 eetlepels olijfolie in een pan. Voeg 1 gesneden ui toe. Bak de ui mooi goudbruin.
  2. Voeg 1 eetlepel honing en 1 eetlepel sherry toe. Roer in een pan.
  3. Voeg 1 theelepel mosterd en 1/2 theelepel zwarte peper toe. Roer opnieuw.
  4. Laat de pan 3-4 minuten op middelhoog vuur sudderen.
  5. Maak een papje van bloem en water en voeg dit ook toe aan de pan. Roer opnieuw tot het mengsel dikker wordt.
  6. Voeg ten slotte de gerookte kasseler nek toe aan de pan. Laat de kasseler nek nog even sudderen totdat het vlees gaar is. Serveer met olijfolie-gestoofd ciabatta brood.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Sauzen