Bereidingswijze
Zet in 3 stappen deze heerlijke Kipsalade met zoete aardappel en mango op tafel.
- Schil de aardappelen, snijd ze in blokjes en kook ze in water tot ze gaar zijn maar nog stevig zijn, laat ze afkoelen. Schil de mango en snijd het in reepjes. Snijd de kipfilet in reepjes en bak ze, op smaak met peper en zout. Laat afkoelen. Snipper de knoflook, pers de limoenen uit, hak de koriander en munt grof.
- Maak een dressing door een mespunt cayennepeper te mengen met de knoflook. Voeg daaraan limoensap, olijfolie, koriander en munt toe. Roer goed door en voeg de mangoreepjes toe. Zet het geheel in de koelkast en laat het intrekken.
- Als alles is afgekoeld en ingetrokken, meng dan de aardappelen en de kipreepjes met de dressing. Voeg naar smaak peper, zout en zoetstof of suiker toe.