Kokos rijst dessert met mango

Kokos rijst dessert met mango

Smulweb imageSmulweb

Een lekker exotisch toetje, kokosrijst met mango. De romige kokosmelk, het zoete vanille en de frisse limoen passen perfect bij elkaar. Binnen 20 minuten heb je een heerlijk zomers toetje op tafel.

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1 Sereh / Citroengras

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Kokos rijst dessert met mango op tafel.

  1. Breng in een pan de rijst met de kokosmelk, 300 ml water, de vanillesuiker, de suiker en evt. het in 3 stukken gesneden citroengras aan de kook.
  2. Laat de rijst op laag vuur in 12 minuten gaar worden, roer af en toe.
  3. Laat afkoelen tot de rijst lauw is, verwijder het citroengras en voeg naar smaak extra suiker toe.
  4. Rasp de groene schil van de limoen en pers de vrucht uit. Voeg het rasp en sap toe.
  5. Verdeel de rijst over 4 coupes en serveer met de stukjes mango.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Rijst Desserts Fruit Mango