Bereidingswijze
Zet in 9 stappen deze heerlijke Italiaanse maaltijdsalade op tafel.
- Kook de pasta al dente en spoel kort af onder koud water.
- Snijd de kipfilet in blokjes, de cherrytomaten in vieren en de komkommer in blokjes zonder zaadlijsten. Snijd de uien fijn en spoel ze af.
- Snijd de zongedroogde tomaten en kappertjes fijn.
- Rooster de pijnboompitten in een koekenpan.
- Bak de kipfilet in olie met peper en zout rondom bruin en gaar.
- Verdeel alle ingrediënten behalve de dressing over twee saladeschalen. Let op, de pasta moet nog warm zijn voor een betere smaakopname.
- Meng de ingrediënten voor de dressing in een kopje. Maak twee porties, dus één per schaal. Schenk de dressing over de salade en meng alles goed.
- Rasp de Parmezaanse kaas over de salade of serveer naast de salade in een bakje.
- Eet smakelijk!