Naan ( knoflook en koriander)

Naan ( knoflook en koriander)

Smulweb imageSmulweb

Met deze heerlijke Naan Broodjes geef je een Indiase touch aan jouw gerecht. Geroosterd onder de grill of op de BBQ, knoflook en koriander zijn de belangrijkste smaken die je proeft zodra je ze in de mond stopt. Ideaal voor naast een kom curry of om te vullen met lekkere spread.

60 min bereiden

ontbijt

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 100 ml Water

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Naan ( knoflook en koriander) op tafel.

  1. Giet het water en de yoghurt in de broodbakmachine. Strooi de bloem erover, en zorg dat het watermengsel bedekt is.
  2. Voeg de knoflook, uienzaadjes, gemalen koriander, zout, honing en gesmolten boter toe. Maak een smal kuiltje in het midden en doe daar het gist in.
  3. Zet de machine op de deeg setting en start het programma.
  4. Als het programma klaar is, verwarm de oven voor op de grill. Haal het deeg uit de machine en leg het op een licht met bloem bestoven aanrecht. Kneed kort door en verdeel in 4 gelijke stukken. Vorm met een deegroller platte traanvormige deegplakken van 5-8 mm dik.
  5. Bestrijk de deegplakken met olie of gesmolten boter en leg ze op bakpapier. Bak ze 5 minuten onder de grill, tot ze bruin en iets omhoog komen. Keer daarna de deegplakken om en bak nog eens onder de grill. Let op, het kan snel verbranden.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kruiden