Nasi goreng met kip en garnalen

Nasi goreng met kip en garnalen

Smulweb imageSmulweb

Een oosterse klassieker: nasi goreng met kip en garnalen. Op smaak gebracht met kruidenpasta en verse groenten. Serveer met heerlijke MeiAsia kroepoek.

25 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 8 stappen deze heerlijke Nasi goreng met kip en garnalen op tafel.

  1. Kook de rijst in water met zout volgens de gebruiksaanwijzing gaar en laat deze afkoelen.
  2. Pel en snipper de uien en de knoflook. Rasp de wortels fijn. Snijd de prei in fijne ringen. Snijd de kipfilet in blokjes.
  3. Verhit de olie in een wok. Fruit op laag vuur de ui en knoflook. Voeg de kipfilet toe en bak deze rondom bruin.
  4. Voeg de kruidenpasta toe en bak dit 1 minuut mee.
  5. Voeg de groenten toe en roerbak 3 minuten.
  6. Schep de afgekoelde rijst door het kipmengsel, voeg de garnalen toe en bak tot het gerecht door en door heet is.
  7. Voeg naar smaak zout en peper toe.
  8. Serveer het gerecht met MeiAsia kroepoek.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Rijst Nasi goreng