- 1 el Bruschetta
Bereidingswijze
Zet in 8 stappen deze heerlijke Pasta ovenschotel op tafel.
- Snijd de ui fijn en snijd/ pers de knoflook fijn. Snijd courgette en paprika in kleine stukjes.
- Kook de pasta gaar volgens de instructies.
- Bak de fijngesnipperde knoflook en ui in een pan met olie totdat deze zacht is. Voeg dan de spekjes toe en bak deze. Bak vervolgens het gehakt rul.
- Kruid het geheel naar smaak met peper, zout, Italiaanse kruiden, bruschetta en paprikapoeder. Voeg de paprika en courgette toe zodra het gehakt rul is.
- Voeg, wanneer de paprika en courgette zacht zijn, enkele druppels tabasco en een scheutje ketjap manis toe.
- Voeg de gekookte pasta toe. Voeg vervolgens de helft van de geraspte kaas toe aan het gerecht en meng goed door.
- Vet een ovenschaal in met olie en schep de pasta in de schotel. Strooi de rest van de geraspte kaas over de pasta en plaats de schotel in een voorverwarmde oven van 175 graden.
- Laat het gerecht gedurende 12 minuten bakken.