Gekarameliseerde ui champignons en blauwe kaassaus op

Gekarameliseerde ui champignons en blauwe kaassaus op

Smulweb imageSmulweb

Gekarameliseerde ui, champignons en blauwe kaassaus. Een hemelse combinatie voor op de tafel. Perfect voor elk seizoen.

25 min bereiden

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 30 ml Cognac

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Gekarameliseerde ui champignons en blauwe kaassaus op op tafel.

  1. Smelt de boter in een pan.
  2. Voeg de ui toe en bak op matig vuur tot gekarameliseerd, ongeveer 20-30 minuten.
  3. Voeg de knoflook en tijm toe en bak tot het gaat geuren, ongeveer een minuut.
  4. Voeg de champignons toe, breng op smaak met zout en peper en bak tot ze zacht zijn, ongeveer 10-15 minuten.
  5. Voeg de cognac en bouillon toe en blus de pan.
  6. Laat sudderen totdat het met de helft is verminderd, ongeveer 3-6 minuten.
  7. Haal van het vuur en roer er de blauwe kaas door.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Uien