- 145 ml Koffie
- 45 g Kahlúa koffielikeur
Bereidingswijze
Zet in 7 stappen deze heerlijke Tiramisu de luxe op tafel.
- Bedek de bodem en zijkanten van een broodvorm met een inhoud van 450 g met plastic folie. Leg hierin 4 lange vingers.
- Meng de koffie met de likeur en giet 1/3 van het mengsel in de vorm. Doe de rest van de lange vingers in een ondiepe schaal en giet de rest van het koffie mengsel erover.
- Klop de helft van de room stijf en schep de mascarpone en suiker erdoorheen. Verdeel de helft van het mengsel over de lange vingers in de vorm. Bestrooi met 30 gram geschaafde chocolade.
- Bedek met een laag geweekte lange vingers en strooi er geraspte chocolade over. Eindig met een laag geweekte lange vingers en zet gedurende 2 uur in de koelkast.
- Keer de tiramisu om op een bord en verwijder het plastic folie.
- Klop de rest van de slagroom op en bestrijk de boven en zijkant ermee.
- Decoreer met chocolade krullen.