Zalmbonbon gevuld met ei pijnboompitjes en een topje kaviaa

Zalmbonbon gevuld met ei pijnboompitjes en een topje kaviaa

Smulweb imageSmulweb

Een zalmbonbon gevuld met ei, pijnboompitjes en een topje kaviaar. Gegarandeerd een smaakvolle amuse. De bonbon wordt geserveerd op een amuse lepel en is perfect voor bijvoorbeeld een feestelijk diner.

15 min bereiden

borrel

12 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 30 g Kaviaar

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Zalmbonbon gevuld met ei pijnboompitjes en een topje kaviaa op tafel.

  1. Kook de eieren hard.
  2. Snijd de eieren in kleine stukjes. Meng de eieren met de fijngesneden bieslook, mayonaise, pijnboompitjes, zout en peper.
  3. Leg een stukje plastic folie in het eierdopje, daarna een klein plakje zalm en voeg dan een theelepel eiermengsel in het bakje.
  4. Haal het plastic uit het eierdopje en draai dicht als een toffee tot je de vorm van een bonbon hebt.
  5. Leg deze nu even een uurtje in de koelkast.
  6. Vervolgens worden ze geserveerd op een amuse lepel en doe er een topje kaviaar op.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Ei