Hongaarse champignonsoep

Hongaarse champignonsoep

Smulweb imageSmulweb

Deze Hongaarse champignonsoep is een smaaksensatie! Dille, paprika, en champignons in deze soep zorgen voor de perfecte smaakbalans. Een heerlijke, hartige soep voor een lekker warm gevoel.

45 min bereiden

ontbijt

1 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 75 g Zure room

Bereidingswijze

Zet in 10 stappen deze heerlijke Hongaarse champignonsoep op tafel.

  1. Smelt boter in een pot.
  2. N nij de uien fijn en de champignons in kwartjes Voeg de uien toe en bak tot ze zacht zijn.
  3. Voeg champignons toe en bak tot de champignons gaar zijn.
  4. Voeg dille, paprika, sojasaus en kippenbouillon toe.
  5. Zet het vuur lager, dek af en laat 15 minuten sudderen.
  6. Meng de melk en bloem in een kom.
  7. Voeg het melkmengsel toe aan de pot, dek af en laat nog 15 minuten sudderen.
  8. Voeg citroensap, zout en peper toe.
  9. Haal van het vuur.
  10. Voeg de zure room en peterselie toe en roer door.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Soep