Roerbak van pangasius met rode en gele paprika

Roerbak van pangasius met rode en gele paprika

Smulweb imageSmulweb

Deze roergebakken pangasius met paprika en olijven is een eenvoudig gerecht met pittige en frisse smaken. Geserveerd met pasta, rijst, couscous en een verfrissende salade van komkommer is het een geweldige optie voor een snel maar toch smaakvolle maaltijd.

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Roerbak van pangasius met rode en gele paprika op tafel.

  1. Snijd de pangasiusfilets in stukken van 3 cm en kruid ze pittig met zout, peper en chilipoeder.
  2. Verhit de olijfolie in een wok en roerbak de ui en paprika in 3-5 minuten beetgaar.
  3. Schep de blokjes vis en olijven erdoor en roerbak nog 2-3 minuten. Schep de vis heel voorzichtig om.
  4. Pers de citroen boven de vis en paprika uit en schep de peterselie erdoor. Warm het gerecht nog heel even door en breng het op smaak met zout en peper.
  5. Serveer het gerecht met pasta, rijst of couscous en een salade van komkommer.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Paprika