Zeebaars met mosterdglazuur dille en trostomaat

Zeebaars met mosterdglazuur dille en trostomaat

Smulweb imageSmulweb

De zeebaars met mosterdglazuur, dille en trostomaat van dit recept is perfect om te grillen. Je grilt de vis licht en bestrijkt het tijdens het roosteren met het heerlijke mosterdglazuur. Serveer met sappige trostomaten en geniet van deze smaakvolle, licht verteerbare maaltijd.

25 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Zeebaars met mosterdglazuur dille en trostomaat op tafel.

  1. Schub de huid van de vis goed of laat dit door iemand anders doen. Bestrooi de filets met peper en zout.
  2. Meng olijfolie met mosterd, citroensap, dille en bruine basterdsuiker. Bestrijk de vis licht met dit mengsel.
  3. Leg de vis met de huidzijde in een gloeiendhete grillpan. Rooster deze gedurende 12-15 minuten (afhankelijk van de dikte) en bestrijk de vis tijdens het roosteren met het mosterdglazuur.
  4. Leg als de vis te donker wordt, wat aluminiumfolie onder de vis op het rooster. Leg de trostomaten ernaast op het rooster en laat ze garen.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kruiden