Crostinis met gorgonzola dolce en parmaham

Crostinis met gorgonzola dolce en parmaham

Smulweb imageSmulweb

Brood met olijfolie gegrild, knoflook ingesmeerd en bedekt met gorgonzola dolce, parmaham en zongedroogde tomaatjes. Dit is een heerlijk begin van een feestelijk diner.

10 min bereiden

borrel

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Crostinis met gorgonzola dolce en parmaham op tafel.

  1. Snij het brood in 8 mooie plakken en bestrijk ze aan beide kanten met wat olijfolie.
  2. Rooster ze in een grillpan (of op de grillplaat of onder de grill) aan beide kanten goudbruin en knapperig.
  3. Laat de crostini's even afkoelen en smeer ze dan in met rauwe knoflook.
  4. Bestrijk ze ruim met de gorgonzola dolce en leg daarop een plak parmaham.
  5. Garneer met zongedroogde tomaat en zout en peper.
  6. Druppel er wat van de extra vierge olijfolie over.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kaas Vlees