Bladerdeeghapje met asperges ham en kaas

Bladerdeeghapje met asperges ham en kaas

Smulweb imageSmulweb

Deze bladerdeeghapjes zijn gevuld met asperges, ham en kaas en zijn een ware traktatie met een knapperig buitenkant en een smaakvolle vulling. Serveer deze hapjes als voorgerecht, snack of bij de borrel. Gemakkelijk te bereiden en in slechts 15-20 minuten in de oven.

15 min bereiden

borrel

6 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 66 g Jong Belegen Kaas 30+ Plakken

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Bladerdeeghapje met asperges ham en kaas op tafel.

  1. Kook de asperges beetgaar in water met een schepje suiker (of gebruik asperges uit een pot of blik.)
  2. Ontdooi het bladerdeeg en snij de plakken in tweeën.
  3. Leg op elke plak bladerdeeg een plakje ham en een plakje kaas en leg hierop 2 asperges.
  4. Rol het bladerdeeg op en leg deze op de bakplaat met de naad naar beneden.
  5. Smeer het bladerdeeg in met de los geklopte eidooier en strooi er wat geraspte kaas over.
  6. Bak de bladerdeeghapjes plm. 15-20 minuten in het midden van de voorverwarmde oven op 200 graden tot ze goudbruin zien.
  7. Snij het bladerdeeg in tweeën en serveer de aspergehappen.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Vlees Kaas Asperges