Bk slowcooker - hachee van creafarm

Bk slowcooker - hachee van creafarm

Smulweb imageSmulweb

De BK Slow Cooker maakt het koken van een Hachee van Creafarm nog makkelijker! Voeg de kruiden en bouillon toe aan het vlees en laat dit in de Slow Cooker op 200 graden in de koude oven langzaam garen tot het op je tong smelt. Perfect voor een zondagse maaltijd.

120 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 500 g Riblappen
  • 30 g Vloeibare margarine

Bereidingswijze

Zet in 12 stappen deze heerlijke Bk slowcooker - hachee van creafarm op tafel.

  1. Week de BK Slowcooker 45 min in koud water.
  2. Snijd het vlees in blokjes.
  3. Snijd de uien, de paprika en de knoflookbollen klein, maar niet te fijn.
  4. Los het bouillon blokje op in 20 cc. gekookt water.
  5. Doe wat vloeibare boter in de braadpan. Roerbak hier het in blokjes gesneden vlees in en voeg de peper en het zout toe. Haal het vlees uit de pan en leg dit even op een groot bord.
  6. Fruit de uien, de paprika, de knoflook en alle andere kruiden in dezelfde boter.
  7. Voeg de bloem toe en roer alles goed door.
  8. Doe het vlees weer terug in de pan en roer het goed om.
  9. Voeg nu de bouillon toe en roer dit voorzichtig door.
  10. Proef het vocht en voeg eventueel wat peper, zout of andere kruiden toe naar smaak.
  11. Doe alles in de BK Slowcooker en strooi daarboven wat verse bieslook. Vul eventueel wat water bij, zodat het vlees net onder het vocht staat.
  12. Zet de BK Slowcooker in een koude oven op 200 graden. Na ongeveer 3 uur is het gerecht klaar en zal het vlees zo gaar zijn dat het smelt op je tong.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Stoofpotje