Ajam paniki

Ajam paniki

Smulweb imageSmulweb

Met Ajam paniki zet je in een handomdraai een verrukkelijke maaltijd op tafel. Serveer de kip met de gestoofde spitskool en rijst. Genieten!

25 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 8 stappen deze heerlijke Ajam paniki op tafel.

  1. Snijd de kipfilet in blokjes.
  2. Snijd de spitskool in ringen, gebruik ongeveer 3/4 van de spitskool.
  3. Zet rijst op.
  4. Bak de kipfilet volgens de Conimex boemboe verpakking gedurende ongeveer 10 minuten.
  5. Verhit olie in een andere pan en fruit hierin een geperst teentje knoflook.
  6. Voeg zout toe aan de olie en knoflook en voeg vervolgens de spitskoolringen toe.
  7. Roer af en toe en laat ongeveer 10-15 minuten sudderen op laag vuur.
  8. Serveer de kip met de spitskool en rijst.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Gevogelte