Hele bloemkool a la polonaise

Hele bloemkool a la polonaise

Smulweb imageSmulweb

Hele bloemkool a la polonaise met ei, peterselie en krokant broodkruim. Snel gemaakt en een feest om te serveren!

25 min bereiden

bijgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Hele bloemkool a la polonaise op tafel.

  1. Snij de dikke grove bladeren van de bloemkool af. Kook de kool in water met wat zout in een grote pan in 10 minuten gaar.
  2. Kook ondertussen de eieren, laat ze schrikken en pel ze. Hak de peterselie grof. Snij de eieren en hak ze grof.
  3. Haal de kool voorzichtig uit het water en laat even uitlekken. Leg de kool op een schaal en bestrooi met het ei en de peterselie.
  4. Verwarm de boter tot het niet meer schuimt, voeg het broodkruim en een beetje zout toe. Laat even bruinen en schep dan over de bloemkool.
  5. Serveer snel.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Bloemkool