Gevulde eieren met zalm

Gevulde eieren met zalm

Smulweb imageSmulweb

Gevulde eieren met zalm, voor die speciale gelegenheden waarop je het beste uit de keuken wilt toveren. De romige vulling van eigeel, mayonaise, gerookte zalm, citroensap en bieslook is een gegarandeerd succes.

10 min bereiden

borrel

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Gevulde eieren met zalm op tafel.

  1. Snijd de eieren in de lengte doormidden. Schep het eigeel voorzichtig in een kommetje, prak het fijn en meng dit met de mayonaise.
  2. Breng op smaak met peper en zout. Snijd de gerookte zalm fijn.
  3. Voeg de zalm, het citroensap en 2 eetlepels bieslook toe aan het eimengsel en meng dit goed door elkaar.
  4. Verdeel de vulling over de eiwithelften.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Ei Gevulde eieren