Bladerdeeghapje met kaas en zongedroogde tomaatjes

Bladerdeeghapje met kaas en zongedroogde tomaatjes

Smulweb imageSmulweb

Beleg bladerdeeg met rode pesto, Leerdammer, zongedroogde tomaten en basilicum. Bestrijk met ei en vouw het bladerdeeg in driehoekjes. Bak 10 minuten in een voorverwarmde oven. Heerlijk als hartig tussendoortje.

15 min bereiden

borrel

10 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1 el Basilicum

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Bladerdeeghapje met kaas en zongedroogde tomaatjes op tafel.

  1. Snijd de zongedroogde tomaten en basilicum in kleine reepjes.
  2. Leg het vierkantje bladerdeeg op een werkblad en beleg deze achtereenvolgens met rode pesto, de Leerdammer, de zongedroogde tomaten en de basilicum.
  3. Bestrijk de buitenkant van het bladerdeeg met het losgeklopte ei.
  4. Vouw het bladerdeeg in een driehoekje en druk de zijkanten met een vork aan.
  5. Plaats het bladerdeeg in een voorverwarmde oven (220˚C) en bak het gedurende ongeveer 10 minuten.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kaas