Bereidingswijze
Zet in 6 stappen deze heerlijke Bifteki op tafel.
- Meng alles door elkaar behalve de feta. Verdeel het gehakt in 8 gelijke stukken en vorm deze tot een vierkant of rechthoekig stuk vlees. Deuk het midden van 4 stukken iets in.
- Snijd de feta in stukken van ongeveer 1 centimeter kleiner dan het gehakt aan alle kanten. Leg de feta op het ingedeukte gehakt en plaats de overige 4 stukken gehakt erover en druk alles goed aan.
- Verhit de grill en besmeer de buitenkant van de bifteki's met zonnebloemolie. Gebruik geen olijfolie, want die reageert niet goed op hoge temperaturen.
- Grill de bifteki's ongeveer 15 minuten. Draai ze niet te vaak.
- Combineer de bifteki's met een Griekse salade van bosui, komkommer, cherrytomaat, olijf, olijfolie, witte balsamico azijn, citroensap, peper en zout.
- Eet smakelijk!