Bloemkool uit de koekenpan

Bloemkool uit de koekenpan

Smulweb imageSmulweb

Maak kennis met een verrassende manier om bloemkool te bereiden: bloemkool uit de koekenpan. Goudbruine en knapperige roosjes met een heerlijke geroosterde smaak. Een simpel, snel en ontzettend smakelijk recept.

15 min bereiden

bijgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 2 stappen deze heerlijke Bloemkool uit de koekenpan op tafel.

  1. Maak de bloemkool schoon en snij deze in niet te grote stukken. Kook de bloemkool bijna gaar in water met zout. Laat goed uitlekken en dep droog met wat keukenpapier.
  2. Verhit een scheutje olie in de koekenpan op middelhoog vuur. Bak hierin de fijngehakte knoflook en de bloemkool goudbruin. Draai de bloemkool af en toe om. Breng op smaak en geniet van je bloemkool uit de koekenpan.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Bloemkool