Broodje bal piccalilly-mayo

Broodje bal piccalilly-mayo

Smulweb imageSmulweb

Een heerlijk recept voor iedereen die houdt van hartige Hollandse snacks! Perfect om te serveren tijdens een filmavond of gewoon als lunch. Goudbruine gehaktballen op een broodje met bosui, veldsla en een heerlijke piccalilly-mayo saus.

10 min bereiden

lunch/brunch gerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 2 Rund & varken slagersgehaktballen

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Broodje bal piccalilly-mayo op tafel.

  1. Verhit de boter in een koekenpan en bak de gehaktballen op matig vuur met de deksel op de pan in ca. 20 minuten goudbruin en gaar. Keer regelmatig. Snijd ze in plakken.
  2. Meng de bosui, de mayonaise en de piccalilly.
  3. Snijd de broodjes open en bestrijk met de piccalilly-mayonaise.
  4. Verdeel de veldsla en de plakken gehakt erover.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Brood Broodjes Broodje bal