Pastasalade met vis olijven en tapenade

Pastasalade met vis olijven en tapenade

Smulweb imageSmulweb

Een goed gevulde pastasalade met heerlijke tonijn, olijven, kappertjes, paprika, en een frisse citroenrasp. Voeg de blaadjes sla toe voor wat extra groene toevoeging!

15 min bereiden

bijgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Pastasalade met vis olijven en tapenade op tafel.

  1. Kook de pasta en giet af. Laat de pasta afkoelen.
  2. Roer in een grote bak de vis (inclusief een deel van de olie), tapenade, mayonaise, olijven, kappertjes, citroenrasp en de in reepjes gesneden paprika door elkaar.
  3. Roer de afgekoelde pasta door het mengsel in de bak.
  4. Voeg als laatste de losse blaadjes sla toe en roer alles nogmaals goed door.
  5. Zet het gerecht koel tot gebruik.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Salade Pastasalade