Exotische pasta met mango

Exotische pasta met mango

Smulweb imageSmulweb

Exotische pasta met mango en amandelen. Geniet van deze tropische smaken in een zelfgemaakte roomsaus met crème fraîche, roomkaas, mango, bosui en knoflook. De geroosterde amandelen geven een knapperige toets aan deze heerlijke pastamaaltijd.

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Exotische pasta met mango op tafel.

  1. Hak de amandelen in stukjes en rooster ze in een koekenpan in ca. 3 minuten goudbruin. Bestrooi ze met zout en bewaar ze op een bord.
  2. Kook de tagliatelle beetgaar in kokend water met zout.
  3. Verwarm de crème fraîche met de roomkaas en roer tot er een saus ontstaat. Pers de knoflook erboven uit.
  4. Voeg bosui, mango en de helft van de amandelen toe en verwarm nog ca. 2 minuten.
  5. Giet de pasta af en verdeel deze over vier diepe borden. Schep de saus erover en garneer met de rest van de amandelen.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Pasta Fruit Mango