Aardappelsalade voor bij de barbecue met een twist

Aardappelsalade voor bij de barbecue met een twist

Smulweb imageSmulweb

Een smaakvolle aardappelsalade met Griekse yoghurt, groene peper, ansjovis, knoflook, lente-uitjes en peterselie. Perfect als bijgerecht tijdens de barbecue.

15 min bereiden

bijgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Aardappelsalade voor bij de barbecue met een twist op tafel.

  1. Kook (blancheer) de aardappels in de schil met wat zout ruim 15 minuten. Afgieten en af laten koelen.
  2. Maak intussen een dressing van olie, citroen, wat zout en de Griekse yoghurt.
  3. Hak de peterselie, de groene peper, de knoflook, lente-uitjes en ansjovisfilets fijn.
  4. Trek de velletjes van de aardappels en snijd ze in plakken.
  5. Voeg alle ingrediënten samen en meng goed door elkaar.
  6. Laat de aardappelsalade nog een paar uur in de koelkast staan zodat de smaken goed kunnen intrekken.
  7. Serveer als heerlijk bijgerecht.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Salade Aardappelsalade