Crostini met gerookte knoflookboter

Crostini met gerookte knoflookboter

Smulweb imageSmulweb

Een verfijnde snack, die Crostini met gerookte knoflookboter. Geroosterde plakken ciabatta belegd met zelf gerookte knoflookboter. Met veel zorg schrijven we het recept voor je uit. Een heerlijk hapje voor op de borrelplank.

25 min bereiden

bijgerecht

6 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Crostini met gerookte knoflookboter op tafel.

  1. Bestrijk de plakken ciabatta met olijfolie en rooster ze onder de grill of in de oven aan beide kanten goudbruin.
  2. Blancheer de teentjes knoflook 2 minuten, spoel ze onder koud water en bestrijk ze met olijfolie.
  3. Leg een stuk aluminiumfolie op het rooster van de rookoven en prik er gaatjes in. Leg de teentjes knoflook erop en rook deze (met mot natuurlijk) 12 - 15 minuten. Laat ze afkoelen en hak ze zo fijn mogelijk.
  4. Roer de boter met het citroensap zacht en roer de knoflook en peterselie erdoor. Breng op smaak met peper en zout.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Brood Crostini