Vega wraps

Vega wraps

Smulweb imageSmulweb

Vega wraps met spinazie, champignons, olijven en zongedroogde tomaatjes. Geraspte kaas erbij, oprollen en de oven in. Binnen no time een lekker gerecht voor het hele gezin op tafel.

15 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Vega wraps op tafel.

  1. Wok spinazie met knoflook en laat goed uitlekken.
  2. Rooster pijnboompitjes in de pan. Voeg olie toe aan dezelfde pan en bak champignons in plakjes. Laat champignons even uitlekken op een keukenpapiertje.
  3. Snijd olijven in vieren en knip zongedroogde tomaatjes in stukjes.
  4. Meng alles door elkaar met wat zout en peper.
  5. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  6. Leg een strookje geraspte kaas in het midden van een wrap (8 tot 10 cm). Voeg een flinke lading van het spinaziemengsel toe. Strooi nog wat geraspte kaas erover en vouw de wrap dubbel.
  7. Leg de gevouwen delen naar onder in een ovenschaal. Strooi het laatste restje kaas over de wraps en bak 5-10 minuten in de oven tot de kaas is gesmolten.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Wraps