Pasta met vier soorten kaas uit de oven

Pasta met vier soorten kaas uit de oven

Smulweb imageSmulweb

Pasta met vier soorten kaas uit de oven: gruyère, fontina, mozzarella en Parmezaanse kaas. Een snufje cayennepeper zorgt voor een pittige twist. Maak het af met de finishing touch: een laagje broodkruim. Binnen enkele minuten in de oven, heerlijk comfort food op tafel.

25 min bereiden

hoofdgerecht

5 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 60 g Fontina

Bereidingswijze

Zet in 8 stappen deze heerlijke Pasta met vier soorten kaas uit de oven op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Kook de pasta met zout beetgaar. Laat uitlekken en vang een kopje van het kookvocht op.
  3. Doe de pasta met de boter in een warme pan en schep hem goed om.
  4. Voeg de gruyère, fontina, mozzarella, Parmezaanse kaas en cayennepeper toe en desgewenst een scheut kookvocht. Schep goed om tot de kaas begint te smelten.
  5. Bestrooi met 1 el Parmezaanse kaas en broodkruim.
  6. Schep alles om en doe het mengsel in een beboterde ovenschaal.
  7. Laat de schotel 10 tot 15 minuten in de oven een goudbruin korstje krijgen.
  8. Laat de schotel voor het serveren 5 minuten rusten.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Pasta Kaas