Whoopie pies

Whoopie pies

Smulweb imageSmulweb

Probeer eens deze whoopie pies! Malse koekjes met een luchtige pindakaasvulling en de helft van de koekjes met marshmallowcreme. Smullen maar!

15 min bereiden

ontbijt

30 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 14 stappen deze heerlijke Whoopie pies op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.
  2. Meng alle droge ingrediënten en zet apart.
  3. Meng, met de mixer, de boter en basterdsuiker tot het luchtig is.
  4. Voeg het ei en vanille extract toe.
  5. Mix voor een paar minuutjes, tot het goed gemengd en luchtig is.
  6. Voeg, om en om, een beetje melk en de droge ingrediënten toe tot alles goed gemengd is.
  7. Spuit (met 2 eetlepels kan ook), met het mengsel, kleine rondjes op een vel bakpapier.
  8. Bak 10 minuten in de oven. De pindakaas vulling:
  9. Mix op de laagste stand de pindakaas en de boter tot één mengsel.
  10. Voeg de suiker en het zout toe. Mix dan het geheel ongeveer vier minuten op een middelhoge stand totdat het lekker luchtig is geworden.
  11. Smeer of spuit vervolgens de crème op de platte kant van de inmiddels gedroogde koekjes en leg er een ander koekje erboven op. marshmallow cremevulling:
  12. Klop 170 gr boter met 90 gr poedersuiker in een kom tot een licht en luchtig geheel.
  13. Meng er 1/4 theelepel vanille extract, 100 gr marshmallow creme en 1 eetlepel melk door.
  14. Smeer het mengsel op de helft van de afgekoelde koekjes en leg er een ander koekje bovenop.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken Cake