Roergebakken andijvieschotel

Roergebakken andijvieschotel

Smulweb imageSmulweb

In deze roergebakken andijvieschotel komen de smaken van spek, tabasco, balsamicoazijn, peper en gemberpoeder samen. Voeg hier gehalveerde krieltjes, taugé en noten aan toe en je hebt een heerlijk gerecht waarmee je zeker indruk maakt.

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Roergebakken andijvieschotel op tafel.

  1. Snijd het spek in smalle reepjes. Verhit de helft van de olie in een ruime pan. Roerbak hierin de spekreepjes met enkele druppels tabasco, de balsamicoazijn, peper, zout en gemberpoeder.
  2. Voeg de andijvie toe en bak deze al omscheppend 10 minuten mee.
  3. Verhit intussen de rest van de olie en bak hierin de krieltjes.
  4. Schep vlak voor het serveren de taugé door het andijviemengsel. Bestrooi het gerecht met de noten en serveer de aardappels erbij.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Krieltjes